Modra špilja izlet iz Splita / Trogira

Modra špilja (Vis i Hvar) izlet iz Splita / Trogira

 

CIJENA: 108 eura / 810 kn po osobi

PRIVATNA TURA (do 10 osoba) - na upit

RUTA: Split / Trogir - Biševo (Modra špilja) - Vis - Ravnik (Zelena jama) - Budikovac - Hvar - Split / Trogir

OPIS IZLETA:

Ako želite posjetiti neke od najljepših otoka na Jadranu, na pravom ste mjestu. Pridružite nam se na Ravnik, Budikovac, Pakleni i Hvar.
Ovo nezaboravno putovanje počinje u Trogiru ili Splitu. Nakon 90 minuta plovidbe brodom, stižemo na otok Biševo i stižemo upravo u Plavu spilju. U cijenu je uključena ulaznica za Plavu špilju, tako da ne trebamo gubiti vrijeme na čekanju da ih kupimo. Na južnoj strani spilje je podvodni otvor koji izgleda kao luk. Sunčeva svjetlost prolazi kroz rupu, koja odražava na bijelom dnu i obasjava špilju plavom i srebrenom svjetlošću.
Sljedeća stanica je Komiža, malo ribarsko mjesto smješteno na zapadnoj strani otoka Visa. Koristite svoje se do uvale Stiniva, jedne od najpoznatijih uvala otoka Visa. Stiniva je specifična zbog njezinog prirodnog izgleda, a legenda kaže da je nastala urušavanjem slobodno vrijeme ovdje za otkrivanje ovog autentičnog mjesta. Neke atrakcije koje možete posjetiti su tvrđava Mletački kaštel, tvrđava Batarije i mnogi drugi. Nakon kratkog odmora nastavit ćemo špilje. Ulaz iz mora je samo 4 metra širok i postupno se proširuje na zadivljujuću plažu. Zbog čvrstog ulaza nije moguće ući u uvalu s brodom, ali možete  jednostavno plivati.Poslije ćemo posjetiti još jedno posebno mjesto Zelena jama na otoku Ravniku. Ova špilja je poznata i posebna zbog rupa na vrhu. Kad je sunce visoko, svjetlost dolazi kroz rupu i osvjetljava špilju zelenom i srebrnom. Plivanje je dopušteno unutra tako da ne zaboravite skočiti u "zelenu" vodu i učiniti vaš posjet savršenim.
Prije naše zadnje destinacije (grad Hvar) zaustavljamo se na otoku Budikovac. Ovaj otok je nenaseljen i pun nevjerojatnih uvala i šljunčanih plaža. Vodimo vas na jednu od plaža kako biste se mogli opustiti u kristalno čistoj vodi ili jednostavno ležati na plaži.
Dok plovimo prema Hvaru, uživat ćete u prekrasnom pogledu na Paklene otoke koji se nalaze ispred grada Hvara. Pakleni su skupine više od 20 otoka i stijena, jedinstvene i najprepoznatljive prirodne ljepote jadranske obale.
Na kraju ćemo stići do naše zadnje destinacije - grada Hvara - koji se može pohvaliti najljepšom lukom na svijetu. Hvar je omiljena destinacija za ljude iz cijelog svijeta, pa čak i za neke poznate ljude zbog svoje duge povijesti i bogate kulturne baštine. Ovdje, ako želite, možete ručati u tradicionalnom dalmatinskom restoranu, prepustiti ulicama grada ili se zaustaviti na glavnoj atrakciji grada - Fortice tvrđave. Od tvrđave Fortica nalazi se zadivljujući pogled na Paklene otoke i grad. Zapamtite taj pogled  jer će to biti posljednje mjesto koje obilazimo  te sljedi povratak u Trogir.
 
POLAZANE LOKACIJE: Trogir / Split
 
VRIJEME IZLETA: Približno 10h
 
TJEDNI RASPORED: svaki dan.
 
OSOBA: min. 6 - maks. 12 po brodu
 
Ponjeti sa sobom:
 
- sunčane naočale
- kremu za sunce
- kupaći kostim
 

UKLJUČENO U CIJENU:

- vožnja brodom, skipper, piće na brodu,ulaznice za Modru špilju,  snorkelling oprema, sigurnosni pribor, osiguranje, PDV

VAŽNO!

- U slučaju loših vremenskih uvjeta ili grubih uvjeta na moru zadržavamo pravo promjene rute ili otkazivanje turneje, na korist svih putnika. Ova odluka donosi kapetan. U tom slučaju imate pravo preusmjeriti izlet (nekog drugog dana) ili dobiti povrat sredstava sukladno Općim uvjetima.

 

 

Naruči

Datum:
Broj odraslih:
Djeca (7-14):
Djeca (0-6):
Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka: