Modra špilja izlet iz Splita / Trogira + parasaling ili wakeboard

Modra špilja izlet iz Splita / Trogira + parasaling ili wakeboard - Za sve ljubitelje mora, ali i za one koji žele vidjeti neka jedinstvena mjesta i doživjeti avanturističke trenutke, izlet Modra špilja s mogućnošću paraleta ili wakeboardinga je najbolji izbor za Vas!
Modra špilja izlet iz Splita / Trogira + parasaling ili wakeboard
 
Za sve ljubitelje mora, ali i za one koji žele vidjeti neka jedinstvena mjesta i doživjeti avanturističke trenutke, izlet Modra špilja s mogućnošću paraleta ili wakeboardinga je najbolji izbor za Vas! Nudimo Vam najpopularniji izlet brodom u Srednjoj Dalmaciji, a sada imate i mogućnost da otkrijete najnevjerojatnije otoke u Hrvatskoj s drugačije točke gledišta. Želite li znati kako?
Zamislite da letite kao ptica i gledate cijeli horizont oko vas na parasailingu s brodom ili uživajući na jednoj od avanturističnih wakeboarding tura!
 
Modra špilja
Vaš dan avanture počinje u Trogiru ili Splitu. Vožnja gliserom traje oko 1 sat i 15 minuta tijekom kojih će sva vaša osjetila biti oduševljena. Vrlo je moguće da ćete vidjeti dupine, a naš skiper će pokušati doći što bliže pa možete snimiti fotografije. Naše prvo odredište je Modra špilja na otoku Visu, najpoznatija destinacija na našoj obali. Nalazi se na istočnoj strani otoka Biševa. Vaši skiperi zaustavljaju se 200 m od špilje i kupuju ulaznice koje su uključene u cijenu putovanja. Nakon toga prelazite na male brodove koji će vas odvesti u spilju jer je ulaz u Modru spilju visok 1,5 m. Kako bismo uživali u njenoj eteričnoj ljepoti, stići ćemo upravo na vrijeme za veličanstveni trenutak  kad se sunčeva svjetlost reflektira kroz more i osvjetljava čitavu špilju u akvamarin modrom svjetlu, a predmeti u vodi pretvaraju se u bljeskajuće srebro.
 
Uvala Stiniva
Nakon Plave špilje vraćamo se na gliser, prolazeći slikovitom južnom stranom otoka Visa, prepunom špilja, plaža i raznovrsnih oblika prirode i stijena. Zaustavit ćemo se u jedinstvenom uskom zaljevu Stiniva koji završava bijelom pješčanom plažom. Proglašena je kao najljepša plaža na svijetu 2016. godine, a zaštićena je kao prirodni rezervat. Opisana je kao "savršeno oblikovana bijela šljunčana uvala uokvirena visokim liticama kroz koje mali otvor vodi prema moru".
 
Zelena špilja
Zelena špilja je prirodna atrakcija. Tijekom dana, sunčeva svjetlost prolazi kroz malu rupu na svodu špilje koja stvara fascinantnu zelenu površinu mora u špilji. Spilja je dobila ime po ovom fenomenu. Uživat ćete biti tamo. To je jedinstveno mjesto za kupanje i ronjenje.
 
Pakleni otoci
Naše sljedeće odredište je otok Hvar i Pakleni otoci - lanac od 14 netaknutih šumovitih otočića koji se protežu ispred grada Hvara. Bit ćete oduševljeni kristalno čistim morem, preko 20 skrivenih plaža i napuštenim lagunama koje nude savršeno mjesto za opuštanje svih onih koji traže mir i žele pobjeći od zauzetih i napučenih gradova. Sigurni smo da će vas ovo mjesto probuditi istraživača u vama.
 
Hvar
Od Paklenih otoka idemo na najpoznatiji otok u Hrvatskoj, Hvar, najsunčanije mjesto u zemlji sa 2724 sunčanih sati svake godine. U Hvaru ćete imati malo slobodnog vremena za otkrivanje Starog grada, penjati se na tvrđavu ili se jednostavno izgubiti u malim uskim uličicama poput mještana. Nudi elegantne restorane, luksuzne kafiće i prekrasne plaže i opći osjećaj da, ako vam je stalo do vidjeti i biti viđen, ovo je idealno mjesto za to.
 
CIJENA:
- 130 € / 975 kn (po osobi)
 
CIJENA za parasailing: (10 min)
- 1 osoba: cca 53 € / 400 kn
- 2 osobe: cca 80 € / 600 kn
- 3 osobe: cca 106 € / 800 kn
 
wakeboard: 10min 40 eura/ 300kn
 
CIJENA UKLJUČUJE:
Skipper, gorivo, ulaznice za plavu špilju, sigurnosnu opremu, opremu za snorkeling, croissant i vodu / bezalkoholna pića, sve pristojbe i PDV!
 
DODATNE INFORMACIJE:
- maksimalna težina: 220 kg (parasailing)
- minimalna dob: 2 (parasailing)
- recite nam ako će na putu biti djece, jer ih treba pratiti odrasle osobe
 
VAŽNO!
- u slučaju loših vremenskih uvjeta zadržavamo pravo promjene rute ili otkazivanja aktivnosti za sve putnike. Ovu odluku donosi kapetan. U tom slučaju, imate pravo preusmjeriti aktivnost (drugi dan) ili primiti povrat u skladu s Općim uvjetima.
 
TRAJANJE: oko 10 sati (izlet)
 
POČETAK:
Trogir Riva (Promenada) u 7:00 sati
Split Riva u 7:30 sati
Povratna lokacija jednaka je lokaciji polaska.
 
RUTA: Split / Trogir - otok Biševo (Modra spilja) - otok Vis (uvala Stiniva) - otok Ravnik (Zelena spilja) - otok Hvar (Pakleni otoci) - otok Hvar (Hvar) - Split / Trogir
 
ŠTO PONJETI: sunčane naočale, krema za sunčanje, ručnik
  
 
EXTRA Na zahtjev:
U mogućnosti smo vam ponuditi dodatne usluge:
- transfer iz Splita i okolice na mjesto i nakon završetka aktivnosti natrag na željenu adresu
 
 

Naruči

Datum:
Broj odraslih:
Djeca (7-14):
Djeca (0-6):
Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka: