Najam skutera - Split

Najam skutera - Split - Iznajmljivanje skutera je idealan način za izbjegavanje gužve i započeti vašu splitsku turu. Također je ekonomično, zabavno, brzo i ostavlja Vas bez brige o parkiranju.

Najam skutera

Želite li osjetiti dalmatinski način vožnje na najpopularnijem vozilu tijekom ljeta?

Iznajmljivanje skutera je idealan način za izbjegavanje gužve i započeti vašu splitsku turu. Također je ekonomično, zabavno, brzo i ostavlja Vas bez brige o parkiranju.

Nudimo Vam isporuku gdje god poželite u blizini Splita, a nudimo i opće upute za vožnju.

Rezervirajte se na vrijeme i uživajte u slobodi, uzbuđenju i adrenalinu u prekrasnom krajoliku Splita i okolice vozeći se na skuteru.

 

DETALJI NAJMA:

 

Yamaha Neos 50 ccm - 34 euro / 250 kn (po danu)

Odaberite pametan i moderan način vožnje po gradu. Praktično i pouzdano, Neo čini svaku vožnju jednostavnom, tako da se možete usredotočiti na zabavu. Neos je napravljen za jednostavne diskove, ponekad s drugom, ponekad bez. S motorom od 50 ccm, električnim pokretanjem i automatskim mjenjačem, jedino što možete učiniti je uživati u vožnji - bez brige i bez stresa. Sa svojim udarnom masom - s dvostrukim prednjim svjetlima - i karoserijom, Neos je elegantan i potpuno originalan.

Ostale specifikacije - poput velikog skladišta ispod sjedala - možda neće privući pažnju, ali svakako će vam pomoći tijekom gradskih vožnji

 

Yamaha Nmax 125 ccm - 54 eura / 400 kn (po danu)

Prekrasn i modern, novi Yamaha Nmax 125 ccm  uistinu pripada posebnoj klasi skutera. Klasična linija daje mu bezvremenski izgled koji nikad ne prolazi.

Doista posebna stvar o ovom popularnom urbanom skuteru je kombinacija ultra kompaktnog okvira, snažnog i živahnog motora koji pružaju užitak u gradskoj vožnji.

 

Yamaha XMax 250 ccm - 60 euro / 450 kn (po danu)

Adrenalin je prva asocijacija ovog vozila. Nudi vrhunsku kombinaciju vrhunskih performansi i brzine (s dinamikom i stabilnošću s najširijom suspenzijom na tržištu) što ovaj Scooter čini vrhunski sportskim skuterom.

S naprednim hlađenjem i snažnim motorom uvijek osigurava dovoljno snage, pomaže vozilu da izađe iz najopasnijih situacija. Automatski mjenjač dodaje jednostavnost upotrebe, pa je on koji brine o izboru najboljih brzina umjesto vas.

 

 

Naruči

Datum:
Broj osoba:
Mjesto polaska:
Željeno vrijeme polaska:
Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Vaša poruka: