Zasady i warunki Enjoy Split, Warunki zakupu i zasady

UVJETI KUPNJE I PRAVILA

 

KREIRANJE ZAHTJEVA ZA REZERVACIJU I PLAČANJE USLUGE

Korisnik naših usluga ( gost ili putnik ) u daljnjem tekstu KUPAC kreiranje zahtjeva za rezervaciju ili plačanje transfera, izleta, aktivnosti, smještaja ili najma obavlja  na internetskim stranicama ENJOY SPLIT j.d.o.o u daljnem tekstu ENJOY SPLIT ,a plačanje preusmjeravanjem na sigurnu i licenciranu stranicu (GPN) ispunjavanjem za to predviđenog formulara.
Prilikom rezervacije ili kupnje  kupac je dužan upisati sve podatke koji se od njega traže u formularu za rezervaciju ili kupnju.
Zahtjevom  za rezervaciju ili kupnju kupac potvrđuje da je prethodno pročitao  Opće uvjete i Policu o privatnosti kao i ove Uvjete kupnje i pravila te da je na iste pristao.

U nekoliko jednostavnih koraka možete rezervirati ili izvršiti plaćanje za usluge transfera, izleta, aktivnosti, smještaja ili najma za Vaš odmor iz udobnosti svog doma.
Pratite sljedeće korake za rezervaciju ili kupnju:

1.traženje i odabir usluge

Na internet stranici www.enjoysplit.hr  odabir željenih usluga je maksimalno pojednostavljen.

 Usluge birate na dva načina.

1.odabirom TRANSFER, DNEVNI IZLETi , SMJEŠTAJ, AKTIVNi ODMOR ili UNAJMI... i unosom podataka  na glavnoj tražilici na naslovnici.

2. ulaskom na pojedinu odabranu uslugu na vrhu naslovne stranice otvara se stranica sa tražilicom za željenu uslugu u koju unosite podatke .

Aktiviranjem tražilice na bilo koji načinn pojavit će se stranica sa željenom uslugom. Na stranici se nalazi kontakt forma za rezervaciju i mogučnost odabira plačanja usluge.  

2.dostupnost i izračun cijene

Odaberite razdoblje za zeljenu uslugu, a zatim unesite podatke o sebi. Ako je odabrana usluga dostupna, sustav će pokazati krajnju cijenu, nakon čega možete izvršiti rezervaciju online ili plačanje usluge. U iznimnim slučajevima rezervacija ili plačanje moguće je tek nakon potvrde ponude od strane našeg operatera (unutar 24 sata). 

3.plaćanje i potvrda o rezervaciji – vaučer

Za plaćanje odabrane usluge, bit ćete preusmjereni na sigurnu licenciranu stranicu za izvršenje plaćanja. Tek nakon što se izvrši uplata, Vaša rezervacija je valjana. Ukoliko je potrebna potvrda ponude od strane našeg operatera, dobit ćete potvrdu ili alternativnu ponudu u roku od 24 sata.  Tek nakon uplate, Vaša rezervacija je valjana. Nakon uplate, dobit ćete mail (u privitku se nalazi vaučer koji je potrebno isprintati u A4 formatu ) kao potvrdu Vaše rezervacije . Na vaučeru su jasno prikazani svi podaci o rezervaciji: ime kupca usluge, usluga, podaci o izvršitelju usluge, datum izvršenja usluge, iznos koji ste uplatili kao i naši podatci. Kupac potvrđuje da je u potpunosti upoznat sa svim detaljima i uvjetima pod kojima se određena usluga nudi, te da je razumio i prihvatio sve što je navedeno u Općim uvjetima, odnosno da je to pravna obveza i za kupca usluge i za ENJOY SPLIT.

PLAĆANJE

Uplata rezervacije može se izvršiti BANKOVNOM DOZNAKOM ili KREDITNOM KARTICOM.

BANKOVNA DOZNAKA

Ugovorena cijena uključuje sve poreze i pristojbe u RH za plaćanje doznakom.

Na stranicama www.enjoysplit.hr  cijene su izražene u Eurima ,a sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskoj valuti. Prije plaćanja konačna cijena preračunati će se u Hrvatske Kune. Iznos koji će se naplatiti se dobiva kroz konverziju cijene u Eurima u Hrvatske Kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Kako bi konačno potvrdio kreirani zahtjev za rezervacijom, kupac uplaćuje akontaciju u skladu s ispostavljenim predračunom-u vrijednosti 30% od ukupne vrijednosti u roku od 24 sata (ne računajući Subote i Nedjelje). Preostali iznos do ukupne vrijednosti rezervacije kupac usluge uplaćuje na bankovni račun ENJOY SPLIT najkasnije 31 dan prije dolaska .

U slučaju rezervacije za usluge koja je kraća od 30 dana za smještaj i najam broda odnosno 15 dana za transfer,izlet ili aktivnost, a prije dolaska kupca usluge (početka korištenja rezervacije) potrebno je pri potvrdi rezervacije uplatiti 100% (cijeli iznos). Preostali iznos za pojedine usluge biti će moguće platiti direktno pružatelju usluge na dan dolaska,zavisno od uvjeta koje je ENJOY SPLIT ugovorila sa pružateljem usluge, a koji će biti navedeni za svaku uslugu zasebno.

Za uplate iz inozemstva(valutni račun)


Kupac-uplatitelj: Ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
Primatelj: Enjoy Split j.d.o.o turistička agencija, Biogradska 2, 21000 Split, Croatia
IBAN – HR7523400091110852385
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Za uplate u kunama unutar Hrvatske


Kupac-uplatitelj: Ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
Primatelj: Enjoy Split j.d.o.o turistička agencija, Biogradska 2, 21000 Split, Croatia
IBAN – HR7523400091110852385

Ukoliko želite platiti Vašu rezervaciju bankovnom doznakom potrebno je platiti traženi iznos u roku od 24 sata od trenutka on-line rezervacije. 
Obaveza je kupca odmah po izvršenoj uplati proslijediti ENJOY SPLIT primjerak bankovne doznake, potvrdu o izvršenoj bankovnoj transakciji (iz inozemstva SWIFT), nakon čijeg će mu primitka ENJOY SPLIT proslijediti vaučer. U suprotnom ENJOY SPLIT nije obvezan izvršiti rezervaciju usluge. 
ENJOY SPLIT  ne snosi odgovornost za neizvršene rezervacije usluga zbog kašnjenja u dostavi potvrde u roku od 24 sata (osim subote, nedjelje i praznike). 
 Sve bankovne troškove snosi kupac (shodno tome na bankovnoj uplatnici mora pisati OUR u polje "opcija troška").  Ako plaćate neposredno prije početka vašeg boravka – imajte na umu da je potrebno 5 radnih dana za uplate iz inozemstva, ili 3 radna dana za plaćanja bankovnim prijenosom unutar Hrvatske.
ENJOY SPLIT ne odgovara za raspoloživost usluga potvrđenih nakon isteka opcije dodijeljene za potvrdu rezervacije (vremenskog perioda do kad mora biti dostavljena potvrda o uplati).
Uplatom rezervacije kupac potvrđuje da je u potpunosti upoznat sa svim karakteristikama i uvjetima pod kojima mu se određena usluga nudi. Činom uplate rezervacije sve što je navedeno u Općim uvjetima i Polica o privatnosti te u ovim Uvjetima kupnje i pravila postaje pravna obveza kako za kupca usluge, tako i za ENJOY SPLIT.
 

SADRŽAJ I CIJENA ZAKUPLJENIH USLUGA

Cijene objavljene na stranicama ENJOY SPLIT su posebno istaknute uz svaku uslugu ili smještajnu jedinicu. 
Cijene usluga ili smještajnih jedinica objavljene su u eurima (€). Kunska protuvrijednost uplaćene usluge bit će izražena na računu.
Navedene cijene usluga ili smještaja uključuju samo one usluge koje su navedene uz odabranu uslugu ili smještajnu jedinicu . 
Dodatne su usluge one usluge koje se pružaju prilikom transfera, izleta, aktivnosti ili u smještajnoj jedinici, a nisu uključene u cijenu  definirane usluge pa ih stoga kupac plaća posebno. 
Ako ENJOY SPLIT raspolaže cjenikom dodatnih usluga, objavljuje ga na internetskim stranicama. Većinu dodatnih usluga kupac plaća izravno davatelju usluga, dok neke plaća pri potvrdi rezervacije.Kupac  je obvezan sve željene dodatne usluge prijaviti prilikom kreiranja zahtjeva za rezervacijom.
Iako je većina dodatnih usluga fakultativna, postoje i one obvezujućeg karaktera (npr. izvanredni prijevoz čamcem do objekta) koje kupac plaća na licu mjesta izravno davatelju usluga.

U rijetkim slučajevima kupac će prije početka korištenja zakupljenog smještaja morati izravno davatelju usluge uplatiti depozit u gotovini. Depozit služi kao jamstvo davatelju usluge da kupac (gost) u zakupljenom smještaju neće počiniti štetu. Na dan odlaska, kupcu (gostu) će depozit biti vraćen u cijelosti, ali tek nakon što davatelj usluge prethodno utvrdi da je kupac (gost)  zakupljeni smještaj predao u stanju u kojem ga je i preuzeo.

ENJOY SPLIT zadržava pravo promjene cijena objavljenih na internetskim stranicama do trenutka slanja predračuna kupcu.
Slanjem predračuna ENJOY SPLIT jamči kupcu da je rezervirani transfer, izlet,aktivnost, smještaj ili najam raspoloživ po cijeni obračunatoj u predračunu.

ENJOY SPLIT turistička agencija ,Biogradska 2, 21000 Split , Hrvatska

OIB: 85915559627

MB: 4685881

ID : HR-AB-060360634

Wyślij nam wiadomość

Nazwa:
Przezwać kogoś:
Telefon:
E-mail:
Twoja wiadomość: