Uvjeti i pravila Enjoy Split, Opća Uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR)

OPĆA UREDBA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA (GDPR)

Enjoy Split j.d.o.o Turistička Agencija obavještava svoje korisnike o načinu poslovanja, postupanja i obrađivanja podataka svojih klijenata.

Klijent se smatra osoba koja je zatražila uslugu,ponudu,informaciju usluga koju pruža ENJOY SPLIT ili partneri koji pružaju te usluge u suradnji sa ENJOY SPLIT.

 PREUZIMANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

- ENJOY SPLIT, prikuplja osobne podatke svojih klijenata isključivo za potrebe određene usluge/putovanja i ne mogu se koristiti u druge svrhe.

- ENJOY SPLIT prikuplja osobne podatke putem internetske stranice www.enjoysplit.hr ,i programskog rješenja za online rezervacije,putem mail adrese koju koristi navedena internet stranica,putem direktne prodaje i komunikacije s klijentom. Direktna prikupljanja osobnih podataka i putem interneta nastojimo zaštiti kroz programsko informacijska rješenja koja pružaju zaštitu osobnih podataka.Naši zaposlenici također su upoznati sa odredbama o zaštiti osobnih podataka i u skladu sa time moraju postupati.

 OBRADA I PROSLJEĐIVANJE OSOBNIH PODATAKA

 ENJOY SPLIT, osobne podatke svojih klijenata prosljeđuje samo ustanovama koje zakonski to potražuju te svojim partnerima koji surađuju u realizaciji usluge/putovanja koju je klijent naručio kod nas. Naši partneri su također upoznati sa odredbom o zaštiti osobnih podataka i dužni su u skladu sa time tako djelovati.

 VRSTA OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO

 ENJOY SPLIT, prikuplja samo one podatke koji su potrebni za izvršenje usluge koju je klijent zatražio ili naručio od nas, i u skladu sa zakonskim propisima.Podatci koje prikupljamo su : ime i prezime,datum rođenja zbog ostvarivanja dječjih ili seniorskih popusta,broj telefona i email adresu radi kontakta,lokaciju,spol,državljanstvo,broj putovnice ili drugog osobnog dokumenta kod organiziranog prelaska državnih granica i pribavljanja viza za naše klijente.

 PRAVA KLIJENTA

- pravo na pristup podatcima

- pravo na brisanje i ispravak podataka (osim kad zakon to ne dozvoljava)

- pravo na ograničenje obrade podataka

- pravo na prenosivost podataka

- pravo na prigovor

 KORIŠTENJEM NAŠIH USLUGA PUTOVANJA I POSREDOVANJA KLIJENT JE PRIHVATIO GORE NAVEDENE ODREDBE I UPOZNAT JE SA NJIMA  PUTEM NAŠE WEB STRANICE ILI KROZ KONTAKT NAŠIH ZAPOSLENIKA.

 

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Vaša poruka: